Vårt løfte er å hjelpe din bedrift med
et enkelt kommunikasjons verktøy

HISTORIE

Seequre (Safe Video Communication AS) er et norsk videokonferanse og chat selskap som ble grunnlagt i 2016, av Tomas Ralfs. Han har alltid hvert fokusert på hvordan data lagres på en sikker måte for kundene. Mange bruker «big tech» -bedriftene og mener at gratis betyr å ikke gi dem noe, uten å forstå at de betaler med metadataene sine. Tenk deg å bruke Facebook som din primære kontakt plattform der du snakker med og chatter med kundene dine. Facebook vil da vite hva kundene dine leter etter, og kan for eksempel vise annonser til konkurrentene dine.

PARTNERE

Vi jobber tett med teknologi partnere globalt, og en av våre viktigste partnere er MDaemon med sitt globale distribusjonsnettverk i 100 land. Vi har utviklet en Seequre video- og chat løsning for MDaemon som kan integreres sømløst med MDaemon Alt-N Technologies e-postservere. Vi søker flere partnere så hvis du er en av dem så send oss en forespørsel på epost (narve@seequre.no) eller via Linkedin.

DATA TILHØRER KUNDEN

Hos oss vil dataene dine være trygg.  Dere kan velge mellom å bruke deres egne servere eller servere som vi kontrollerer 100% og beholde dem på server-gården vår her i Norge.